MENY
MENY
Gå til innhold

ADK1 kurs -  Vann og avløp

Det er strenge krav til alle som driver med Anlegg, Drift og Kontroll (ADK) på vann og avløp (VA) ledningsnettet i Norge. Norsk Vann krever at ADK kompetansen må dokumenteres i forkant av alle jobber og er en viktig del av anbudsdokumentasjonen.

Norsk Fagutdanning er Norges største landsdekkende leverandør av ADK1-kurs. Vi har spesialtilpasset flere VA-kurs rettet mot konsulenter, ingeniører, saksbehandlere i kommunen, etc.  

Har du spørsmål om ADK kan du prøve vår FAQ-side? Kanskje finner du svar på ditt spørsmål der?

Velg et av kursene under for mer informasjon, kurssted og påmelding:

ADK1 Sertifisering

Dette kurset er for deg som trenger en dokumentert ADK-kompetanse for arbeide i VA-anlegg.
Med ADK-sertifikat kan man legge både hovedledninger og stikkledninger for vann og avløp i alle dimensjoner og alle tiltaksklasser.


ADK1 ReSertifisering (Oppdatering)

Dette kurset er for deg som trenger en oppdatering av ditt ADK1-sertifikat.
ADK1 sertifikat har en gyldighet på 6 år. For at ADK1 sertifikatet skal gjelde etter 6 år, må et resertifiseringskurs gjennomføres med bestått teoretisk eksamen.


Byggeledelse VA

Dette kurset er for ingeniører, teknikere og saksbehandlere i kommuner, konsulent- og entreprenørfirmaer som ønsker bedre rutiner rundt gjennomføring og kontroll av VA-prosjekter.


VA-praksiskurs for ingeniører/saksbehandlere

Har du lite eller ingen erfaring innenfor praktisk VA-rørlegging og ønsker å få litt mer forståelse og praktisk opplæring omkring dette? Da er dette kurset absolutt noe for deg


Innføring i ADK1

Dette kurset er for deg som ønsker en innføring i hva ADK gårt ut på. Kurset vil ikke føre til noe ADK-sertifikat, men skal gi grunnlaget til en forståelse til saksbehandlere, ingeniører, konsulenter m.v. om vann og avløpsarbeid.

Kjøp vår ADK1-Ringperm
ADK1 Kursperm
Kjøp vår ADK1-Ringperm med en samling av delmålene 1 til 14, samt utdrag VA-miljøblad, oppgavesamling, hjemmeoppgaver og hjemmeoppgaver med løsningsforslag.


NB! Frakt kommer i tillegg til kjøpspris.
kr 1 500,00
Legg til
Tilbake til innholdet