MENY
MENY
Gå til innhold

Arbeidsvarsling kurs 2 - Ansvarshavende

Det kreves dokumentert kurs i Arbeidsvarsling 2 for de som står oppført som ansvarshavende i søknad om å grave i offentlig grunn (Gravemelding). Det kreves dokumentasjon som skal kunne fremvises på arbeidssted på forlangende. Mangler dette blir arbeidet stoppet til dokumentasjon er på plass. Ta arbeidsvarsling kurs 2 hos Norges ledende landsdekkende leverandør. Tar du kurs hos oss følger vi deg opp og passer på at ditt sertifikat er gyldig, da varigheten er 5 år.

Formål med opplæring

Formålet med opplæringen er å gi deltakerne den teoretiske plattformen som anses nød-vendig for å kunne fylle sin rolle som ansvarshavende på en betryggende måte.

Målgruppe

Ansatte som skal fylle rollen som ansvarshavende for arbeidsvarsling. Det kreves dokumentert kurs i Arbeidsvarsling 2 for de som står oppført som ansvarshavende i søknad om å grave i offentlig grunn (Gravemelding).

Gjennomføring

Opplæringen skal skje i form av klasseromsundervisning. Opplæringen skal inneholde eller avsluttes med en kort test som viser om innholdet er forstått. Dette kan også inngå som del av gruppeoppgaver der det er formålstjenlig.

Varighet på sertifiseringen

Varighet på sertifiseringen er 5 år. Dersom testen ikke bestås, skal nytt komplett kurs med eksamen gjennomføres.

Re-sertifisering

Re-sertifisering gjøres ved gjennomgang av nytt fullstendig kurs 2 innen 5 år.

Pris for kurs i Arbeidsvarsling 2

Se påmeldingsskjema under.

Relaterte kurs

Tilbake til innholdet