MENY
MENY
Gå til innhold

Fagbrevkurs Barne- og ungdomsarbeider

For å få fagbrev i Barne- og ungdomsarbeider må du bestå en teoretisk og en praktisk prøve. Vi arrangerer eksamensforberedende kurs der vi kun har et fokus: At du skal bestå den teoretiske eksamen.

Gjør som veldig mange andre - Ta fagbrevkurs hos Norsk Fagutdanning!

Som Barne- og ungdomsarbeider planlegger, tilrettelegger og gjennomfører man ulike pedagogiske tilbud for barn og unge med mål om å stimulere til vekst og utvikling. Man jobber med grupper og enkeltpersoner med ulik bakgrunn og ulike forutsetninger.

Blant annet bidrar man til sosial utvikling gjennom kommunikasjon, samspill, fellesskap, lek, utforskning og læring. Barn og unge veiledes til å ta ansvar selv. I tillegg er man som Barne- og ungdomsarbeider en god rollemodell for barn og unge.

Fagbrevkurs Barne- og ungdomsarbeider - Samlingsbasert

Dersom du liker struktur og tradisjonelle tidsplaner og det å lære sammen med andre i et klasseromsmiljø, da er dette kurset noe for deg.


Fagbrevkurs Barne- og ungdomsarbeider - Nettbasert studium med veiledning

Er du en aktiv person som sliter med å administrere tiden din, eller liker å bestemme timeplanen din selv, da vil et nettbasert studium med veiledning passe deg. Skriftlig veiledning av innleveringer bidrar til at du får god skriftlig trening i oppgaveløsning til eksamen.

Ved å være tilknyttet et nettverk, vil kursdeltakerne kunne støtte hverandre i prosessen, samt at støtte fra veileder også er mulig utenom oppgaveveiledning.


Fagbrevkurs Barne- og ungdomsarbeider - Intensivkurs

Er du travelt opptatt i helgene og foretrekker å dra rett fra jobb til undervisning, så kan dette være noe for deg. Du setter av en ettermiddag i uken og jobber intensivt ved siden av. Det betyr at du etter en kort periode på 15-20 uker kan gå opp til teoretisk eksamen.

Video - Bli kjent med yrket Barne- og ungdomsarbeider
Kilde: udir.no
Kilde: Udanningdirektoratet
Tilbake til innholdet