MENY
MENY
Gå til innhold

Digitale magasiner (eMagasin).

Norsk Fagutdanning
Published by i Utvikling · 4 mars 2019
Tags: eMagasinKampanje

Norsk Fagutdanning selger ikke bare kurs. Vi produserer også digitale magasiner og ut april 2019 får du nå 20 % rabatt på alle produksjonstyper. Et eMagasin kan være din trykksak som kundemagasin, kundeavis, produktbrosjyre eller DM.

Hva er digitale magasiner?

Digitalt magasiner fungerer som et papirmagasin hvor du blar fra side til side, i et layout som ligner på et magasin i papirformat. Siden den er digital har den mange funksjoner som f.eks; Innholdsfortegnelse, linker til egen nettside som f.eks. nettbutikk, vise videoer og bilder, søke etter innhold, laste hele ned publikasjonen, dele til andre gjennom sosiale media m.m.

Hvor kan man lese et eMagasin?

Vi produserer digitale magasiner i HTML5-format som er moderne og brukervennlig og som kan leses på tvers av plattformer som; Windows, Mac, iOS (iPhone og iPad), Android og Windows mobile (W10)

Hva trenger jeg for å få laget et eMagasin?

Det du må ha er et ferdig dokument i PDF-format som du sender til oss. Når produksjonen er ferdig får du tilbake en link som du kan legge ut på din egen nettside eller som du sender til dine kunder.

Her kan du se noen eksempler på produksjoner: https://fagutdanning.no/utvalgte-emagasiner.html

Bestilling eller mer informasjon

Du kan bestille direkte fra vår nettside her, eller du kan kontakte Bjørn Andreassen for mer informasjon.Tilbake til innholdet