MENY
MENY
Gå til innhold

Et fåtall aktører driver bransjen fremover

En ny, internasjonal undersøkelse fra KPMG viser at bare 20 prosent av aktørene i bygg- og anleggsbransjen står parat til å møte nye kundebehov. – Nå er vi spent på hvordan det står til i Norge, sier KPMG-partner Svein Wiig.
21/5/2019

Digitale magasiner (eMagasin).

Norsk Fagutdanning selger ikke bare kurs. Vi produserer også digitale magasiner og ut april 2019 får du nå 20 % rabatt på alle produksjonstyper. Et eMagasin kan være din trykksak som kundemagasin, kundeavis, produktbrosjyre eller DM.
4/3/2019

Word-kurs i Oslo 9. og 10. mai 2019.

Vi har satt opp Word-kurs i Oslo den 9. og 10. mai 2019. I dette Word-kurset ser vi hovedsakelig på hvordan du kan jobbe med dokumentets egenskaper, stiler og formatering, utforming av dokumenter, Smart Art, sidenummerering, innholdsfortegnelser, bilder og figurer i dokumenter og hvordan Word og Excel spiller på lag.
27/2/2019

Utlysning av midler til offentlig-privat samarbeid.

Innovasjon Norge og Forskningsrådet lyser ut inntil 100 millioner kroner til innovative offentlige anskaffelser med mål om å løse samfunnsutfordringer. Utlysningen omfatter alle temaer knyttet til offentlige behov og utfordringer, inkludert innen vann- og avløpstjenester.
27/2/2019
Tilbake til innholdet