Norsk Fagutdanning
Norsk Fagutdanning
Norsk Fagutdanning
Gå til innhold
Tjenester > Alle våre kurs > Fagbrev
Fagbrev Anleggsmaskinfører
Få formalisert og dokumentert din kompetanse. Er du over 23 år og har minimum 5 års relevant arbeidserfaring fra de siste 10 årene kan du ta teoretisk eksamen før fagprøven som praksiskandidat.

For å ta fagbrev må du bestå en teoretisk og en praktisk prøve. Vi arrangerer eksamensforberedende kurs der vi kun har et fokus: At du skal bestå den teoretiske eksamen. Gjør som veldig mange andre; Ta fagbrevkurs hos Norsk Fagutdanning!

For skoleåret 2017/2018, er det mulighet for å søke støtte hos Lånekassen på Helsefag og Barne- og ungdomsarbeider kursene til Norsk Fagutdanning.
Under finner du kursinformasjon, kurssted med dato og påmelding.

Hvorfor skal du delta på kurset?
Ved å delta på eksamensforberedene kurs hos Norsk Fagutdanning vil du gjennomføre teoretisk eksamen som praksiskandidat før oppmelding til fagprøven.

Gjennomføring:
  • 6 samlinger
  • lørdag og søndag kl 9.00-16.00
  • 84 timer undervisning

Veien videre etter kurset
Når teoretisk eksamen er bestått må den enkelte dokumentere minimum fem års relevant arbeidserfaring ved oppmelding til fagprøven. Det er Fagopplæringskontoret i fylket du bor i som vurderer praksis og arrangerer fagprøven.

Bestått fagprøve fører frem til fagbrev.

Krav:
Minoritetsspråklige må ha norskferdigheter skriftlig og muntlig på minimum B1-nivå.

Finanisering:
Norsk Fagutdanning er godkjent for lån og stipend i Statens Lånekasse for utdanning. Søknad sendes elektronisk til Lånekassen på www.lanekassen.no.
Er du medlem i en fagorganisasjon, vil de fleste ha stipendordninger du kan søke på.

Forkunnskaper
Fordel med erfaring som anleggsmaskinfører/ erfaring fra anleggsbransjen

Post- og besøk: Strandvegen 136A, 9006 Tromsø | Tlf. Sentralbord: 4000 4094 | E-post: kurs@fagutdanning.no | Org. nr. 897 030 632

(c) Norsk Fagutdanning

Tilbake til innholdet