MENY
MENY
Gå til innhold

Kurs i HMS, Arbeidsmiljøloven og juridiske kurs

Vi tilbur kurs innen Ansettelse ABC, Nedbemanning ABC, Permittering ABC, Oppsigelse og avskjed ABC, HMS for ledere, HMS for vernombud, Grunnleggende avtalerett, Offentlig anskaffelser og Styrearbeid.

Ansettelse ABC

Dette kurset passer for alle som arbeider med personalspørsmål samt andre som kommer i berøring med arbeidsrettslige problemstillinger i sitt arbeid.


Nedbemanning ABC

Dette kurset passer for arbeidsgivere som vurderer nedbemanning og alle som arbeider med personalspørsmål samt andre som kommer i berøring med arbeidsrettslige problemstillinger i sitt arbeid.


Permittering ABC

Dette kurset passer for arbeidsgivere som vurderer permitteringer og alle som arbeider med personalspørsmål samt andre som kommer i berøring med arbeidsrettslige problemstillinger i sitt arbeid.


Oppsigelse og avskjed ABC

Dette kurset passer for daglig leder, har personalansvar eller arbeider med personalspørsmål. Vi tar for oss de største utfordringene ved permitteringer, oppsigelse, nedbemanning eller avskjed. Nye permitteringsregler fra 1 juli 2016 er også et sentralt tema i dette kurset.


HMS for ledere

Dette kurset er for ledere og gir en innføring i de viktigste aspektene i HMS-arbeidet.


HMS for verneombud

Dette HMS-kurset tilfredsstiller krav om opplæring i arbeidsmiljø for verneombud og AMU medlemmer.


Grunnleggende avtalerett

Dette kurset er for alle innen offentlig og privat sektor som har å gjøre med avtaleinngåelser og/eller med gjennomføring og avslutning av avtaler, fakturering og inkasso.


Offentlig anskaffelser

Dette er et grunnkurs for de som har lite eller noe erfaring med offentlige anskaffelser, og vil gi deg grunnlag for å fordype seg i enkeltmoduler innenfor ulike spesialtema.


Styrearbeid

Sitter du i styre, eller ønsker du kanskje å sitte i ett styre en gang. Men har lite erfaring innenfor styrearbeid?
Da er dette kurset absolutt noe for deg

Tilbake til innholdet