MENY
MENY
Gå til innhold

IK-Mat

Vi tilbyr kurs i IK Mat for bedrifter. Lover, forskrifter og regler for hvordan man oppfyller kravet til internkontroll. Målsettingen er å innfri AML’s krav.

Innhold i kurset

Hygienekurs med Ik-mat og haccp prinsippene
  • Mikrobiologi
  • Personlig hygiene
  • Produksjonshygiene
  • Næringsmiddelhygiene
  • Renhold
  • Bakgrunn og regelværk
  • Innhold i ik-mat
  • Haccp prinsippene
  • Rutiner og dokumentasjon
  • Type kurs
  • Bedriftsinternt/åpent

Undervisningform

Veksling mellom korte forelesnings sekvenser og gruppearbeid.

Eksamen / sertifisering

Norsk Fagutdanning utsteder kursbevis .

Forkunnskaper

Ingen krav til forkunnskaper.

Målgruppe

Alle som jobber med mat og matservering.
Tilbake til innholdet