MENY
MENY
Gå til innhold

Kurs Microsoft Office

Office 365, Word, Excel, PowerPoint og Outlook

Norsk Fagutdanning tilbyr kurs innen Microsoft Office og Office 365. Kursene er en kombinasjon av presentasjon, praktiske eksempler og øvelser.

Vår instruktør har lang erfaring med undervisning i programmene Word, Excel, PowerPoint, Outlook og Office 365. Vi hjelper deg å jobbe litt smartere og mer effektivt i programmene. Har dere gått over til Office 365 kan vi også tilby innføringskurs i hvordan du samhandler gjennom Office-programmene, OneDrive, SharePoint og Skype for Business.

Vi gjennomfører åpne kurs, men har du behov for internkurs kan vi også til by dette.

Kom i gang med Office 365

Dette kurset er for de som ønsker å komme i gang med Office 365 eller trenger en oppfriskning.


Kurs Microsoft Word

Dette kurset viser deg hvordan du kan jobb smartere i Word og gir deg grunnleggende kunnskaper og ferdigheter i bruk av Word. Deltar du på dette kurset vil du få flere tips som kan spare deg for arbeid når du jobber i Word. Kurset passer for deg som har grunnleggende kunnskaper om Word.


Kurs Microsoft Excel

Dette kurset viser deg hvordan du kan jobb smartere i Excel og gir deg grunnleggende kunnskaper og ferdigheter i bruk av Excel. Deltar du på dette kurset vil du få flere tips som kan spare deg for arbeid når du jobber i Excel. Kurset passer for deg som har grunnleggende kunnskaper om Excel.


Følgende kurs er under utvikling

Åpent kurs i Microsoft PowerPoint og Outlook er under utvikling, men har du behov for internkurs kan du kontakte Bjørn Andreassen for et pristilbud.

Tilbake til innholdet