Norsk Fagutdanning
Norsk Fagutdanning
Norsk Fagutdanning
Gå til innhold
Tjenester > NF Emagasin

Tenk miljø og bytt til digitalte eMagasiner

Presentere dine trykksaker på internett som eMagasin.
eMagasin
Hos Norsk Fagutdanning kan du få produsert digitalte eMagasiner som er moderne og brukervennlig, og som kan leses på tvers av plattformer som; Windows, Mac, iOS (iPhone og iPad), Android og Windows mobile (W10).

I NF eMagasin kan du bla fra side til side som i et vanlig magasin, søke etter innhold, ha innholdsfortegnelse, bygg inn video (YouTube og Vimeo) og bilder, skrive ut innholdet i magasinet eller laste ned filer (eks. PDF, doc, etc), dele innhold til Sosiale Media, m.m.

Den vanligste leveringsformen for eMagasin har vært i formatet Flash. En utfordring i dag er at de fleste nettlesere har begynt å blokkere for Flash og de fleste nettleserprodusentene følger etter. I dag er det formatet HTML5 som gjelder og hos Norsk Fagutdannig får du produksjoner produsert i dette formatet. Hvis du ønsker en produksjon i formatet Flash, så kan vi selvfølgelig levere i dette formatet også.

For å få laget en digital produksjon av dine trykksak, trenger du bare å sende din ferdige trykksak til oss som en PDF-filen og du får tilbake en link til ferdig eMagasin som du kan sende dine kunder eller legge ut på din nettside!
Bestill under eller kontakt Bjørn Are W. Andreassen
eMagasin
eMagasin
Enkeltproduksjoner
kr 2 500,00
Kjøp
eMagasin - Årsavtale 4
eMagasin
Årsavtale med inntil 4 produksjoner.
kr 6 400,00
Kjøp
eMagasin - Årsavtale 6
eMagasin
Årsavtale med inntil 6 produksjoner.
kr 8 700,00
Kjøp
eMagasin - Årsavtale 12
eMagasin
Årsavtale med inntil 12 produksjoner.
kr 13 200,00
Kjøp

Post- og besøk: Strandvegen 136A, 9006 Tromsø | Tlf. Sentralbord: 4000 4094 | E-post: kurs@fagutdanning.no | Org. nr. 897 030 632

(c) Norsk Fagutdanning

Tilbake til innholdet