Norsk Fagutdanning
Norsk Fagutdanning
MENY
Gå til innhold
Tjenester > Alle våre kurs > Våtrom

Våtromskurs, Grunnmodul + Modul-A

Norsk Fagutdanning er Norges største leverandør av våtromssertifisering. Vi arrangerer kurs i Byggebransjens våtromsnorm over hele landet. Meget erfarne og dyktige instruktører som til en hver tid er oppdatert på det faglige og vet hva et godt våtromskurs skal inneholde. Vi kjører både grunnmodul, Modul-A og Modul-B. Sjekk kalenderen under, vi har alltid et kurs i nærheten! Relaterte kurs: Modul-B. Våtromssertifkatet fra FFV har en gyldighetsperiode på 5 år.

Grunnmodul

Det er ingen opptakskrav for å delta på Grunnmodul, som alene ikke gir våtromssertifikat etter Byggebransjens våtromsnorm. Man må avlegge eksamen i modul-A for å få utløst sertifikat.

Modul-A

Kandidaten må ha svenne-/fagbrev eller 5 års dokumentert relevant praksis i det faget du ønsker å ta våtroms-sertifikat i Norge. Lærlinger kan delta på våtromskurset og ta våtromssertifikatet når de har mindre enn 6 måneder igjen av den totale læretiden.

Tilgjengelige moduler er:
A1 - Betong/Mur
A2 - Maling/Tapet/Taktekking
A3 - Rørlegger
A4 - Elektro
A5 - Tømrer/Blikkenslager

Gjennomføring

Grunnmodul våtrom er på totalt 25 timer. Kurset gjennomføres som et to-dagers kurs, med 8 timer undervisning per dag. Modul-A våtrom er på totalt 8 timer inkludert eksamen på 4 timer og gjennomføres på en dag. Normalt har man 3-4 uker opphold mellom disse modulene.

Hver deltaker skal etter gjennomført grunnmodul og før oppmøte til eksamen på modul-A kurset, løse en prosjektoppgave som ligger i kurspermen som blir utlevert ved oppstart av Grunnmodul. Grunnmodul må være gjennomført før du kan delta på fagmodulene A, B eller C.

Godkjent våtromsbedrift?

For at en bedrift skal kunne søke om å bli Godkjent våtromsbedrift, må bedriften benytte faglig leder og sertifiserte fagarbeidere for våtrom i henhold til Byggebransjens våtromsnorm.

Faglig leder må ha gjennomført minimum Grunnmodul og Modul-B eller C i Byggebransjens våtromsnorm.
Post- og besøk: Strandvegen 136A, 9006 Tromsø
Tlf. Sentralbord: 4000 4094
Org. nr. 897 030 632
(c) Norsk Fagutdanning
Tilbake til innholdet