MENY
MENY
Gå til innhold

Våtromskurs Grunnmodul og A-Modul, kombinert foredrag og nettbasert kurs

Norsk Fagutdanning er Norges største leverandør av våtromssertifisering. Vi arrangerer kurs i Byggebransjens våtromsnorm over hele landet. Meget erfarne og dyktige instruktører som til en hver tid er oppdatert på det faglige og vet hva et godt våtromskurs skal inneholde.

Målgruppe

Alle som utfører arbeid våtrom. F.eks. tømrere, flisleggere, membranleggere, prosjekterende, takstpersonell, betongarbeidere, murere, blikkenslagere, ingeniører, arkitekter mv.

Gjennomføring

Grunnmodul avholdes som klasseromsundervisning fra kl. 15:00 - 21:00. I etterkant av kurset vil du få tilsendt en link til videokurs og til øvings- og prosjektoppgaven. Dette løses hjemmefra på nett. Deltaker må i løpet av 3 uker ha gjennomgått alle videoer og løst oppgavene. Deretter vil oppgavene bli gjennomgått og det vil bli gitt en kort tilbakemelding til de som ikke er innefor kategorien bestått.

De som ikke har gjenomført prosjektoppgave kan ikke stille til eksamen. Eksamen i A-Modul avholdes ca- 3-4 uker etter kurset.

  • Undervisningen er på 6 timer (klasserom).
  • Videokurs og øvings- og prosjektoppgave løses hjemme med 3 ukers frist (nettbasert).
  • Eksamen avholdes 3-4 uker etter kurset (klasserom).

Krav til våtromskurset A-Modul

Kandidaten må ha svenne-/fagbrev eller dokumentere 5 års relevant praksis i det faget du ønsker å ta våtroms-sertifikat i. Lærlinger kan delta på våtromskurset og ta våtromssertifikatet når de har mindre enn 6 måneder igjen av den totale læretiden.

Tilgjengelige moduler

  • A1 - Betong/Mur.
  • A2 - Maling/Tapet/Taktekking.
  • A3 - Rørlegger.
  • A4 - Elektro.
  • A5 - Tømrer/Blikkenslager.

Gyldighetsperiode for A-Modul

Våtromssertifkatet fra FFV har en gyldighetsperiode på 5 år. Du må etter dette ta et oppdateringskurs A-modul (1 dag) for å få fornyet godkjenning av ditt våtromssertifikat.

Byggebransjens våtromsnorm

Alle må ha tilgang til BVN på nett når de går på kurs. Kursdeltagerne må selv skaffe seg denne tilgangen i god tid før kurset starter ved å kontakte SINTEF Byggforsk. Byggebransjens våtromsnorm (BVN) kan du bestille ved å klikke her.

Godkjent våtromsbedrift?

For at en bedrift skal kunne søke om å bli Godkjent våtromsbedrift, må bedriften benytte faglig leder og sertifiserte fagarbeidere for våtrom i henhold til Byggebransjens våtromsnorm. Faglig leder må ha gjennomført minimum Grunnmodul og B-Modul eller C i Byggebransjens våtromsnorm.

Pris for Grunnmodul og A-Modul

Se påmeldingsskjema under.

Spørsmål om våtrom?

Tilbake til innholdet